Dekos
Home  |  Contact  |  Route
Direct Bestellen!

Doorgezakte voet


Doorgezakte voet? Dekos heeft een oplossing voor u. Een doorgezakte voet is een veel voorkomend probleem. Het wordt veroorzaakt door gebrekkige schoenen. De zolen van goedkope schoenen zijn vaak te zacht en geven weinig tot geen ondersteuning. Met een doorgezakte voet of hielspoor tot gevolg. Met de gel-massage steunzool van Dekos behoren deze problemen tot het verleden.

Goede ondersteuning bij een doorgezakte voet

Voldoende ondersteuning is van groot belang voor uw houding. Is uw houding uit zijn natuurlijke balans dan resulteert dit zich in pijn of een doorgezakte voet. De steunzool van Dekos biedt u optimale ondersteuning. De speciale vorming van deze zool zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig over uw voet wordt verspreid. Uw doorgezakte voet zal zijn natuurlijke vorm weer innemen.

Voetmassage tegen voet pijn

De gelkussentjes in de binnenkant van de zool zorgen voor een aangename massage tijdens het lopen. Hierdoor zullen uw gespannen voeten en achillespezen zich ontspannen. Dit helpt uw doorgezakte voet te herstellen.

Contact over voet pijn en een doorgezakte voet

Voor meer informatie over de gel-massage steunzolen, kijk op deze site. U vindt er alle benodigde informatie over een doorgezakte voet, ons product en reacties van klanten. Daarnaast hebben wij een andere site waar u nog andere producten vindt die uw zullen verlossen van onaangename pijn: www.dekos.nl.Ischias, Backstretcher, Hielspoor, Hielspoor behandeling, Hielspoor zooltjes, Hielpijn, Hielspoor operatie, Gelzolen, Steunzolen