Dekos
Home  |  Contact  |  Route
Direct Bestellen!

Gelzolen


Op zoek naar goede gelzolen? Zoek niet verder. Dekos biedt u de revolutionaire gel-massage zolen. Deze speciale inlegzolen helpen bij locale overbelastingsklachten zoals hielspoor en pijnlijke voeten. Met de speciale gelzolen van Dekos bent u snel en gemakkelijk van uw klachten af. Klik hier voor alle informatie over onze speciale voetzolen.

De speciale gel-massage inlegzolen

De revolutionaire gelzolen van Dekos zijn ontworpen om uw voeten zo goed mogelijk te ondersteunen. De meeste voetproblemen ontstaan door langdurige overbelasting als gevolg van slechte zolen. Deze bieden te weinig ondersteuning waardoor er te veel druk op een punt komt te liggen. De gel-massage inlegzolen verdelen de druk over uw hele voet waardoor uw klachten zullen verdwijnen.

Gelzolen zijn een voetmassage bij elke stap

De gel-massage zolen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit urethaan. Dit zorgt voor een goede isolatie. De binnenkant van de gelzolen zijn gemaakt van een speciaal soort gel. Deze gel geeft het effect van een heerlijke voetmassage bij elke stap die u zet.

Gelzolen bestellen

Om uw gel-massage zolen te bestellen, kijk op deze pagina voor bestelinformatie. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen. Ga hiervoor naar het contactformulier of bel ons direct:

Hielspoorpijn.nl – bedrijfsnaam: Dekos

Postbus 280

1130 AG Volendam

Tel: (0299) 35 15 83

info@hielspoorpijn.nlSteunzolen, Doorgezakte voet, Ischias, Backstretcher, Hielspoor, Hielspoor behandeling, Hielspoor zooltjes, Hielpijn, Hielspoor operatie