Dekos
Home  |  Contact  |  Route
Direct Bestellen!

Hielpijn


Last van hielpijn? Dekos heeft de oplossing. Onze gepatenteerde gel-massage steunzolen bieden verlichting bij klachten als hielpijn en hielspoor. Met een gel-massage steunzool van Dekos behoort uw hielpijn tot het verleden.

Volledige ondersteuning bij hielpijn

Hielpijn en hielspoor ontstaan meestal door langdurige overbelasting en slechte schoenen. De meeste steunzolen bieden te weinig ondersteuning voor uw voeten waardoor op den duur voetklachten ontstaan. De gel-massage steunzolen van Dekos geven u volledige ondersteuning. De druk op uw hiel wordt verlicht.

Verlichtende massage

De gelkussentjes die vrij rondstromen in de binnenkant van de zool zorgen voor een aangename massage bij elke stap die u zet. Spanningen in uw voeten, benen en rug zullen afnemen waardoor u weer vrijuit van het leven zult genieten.

Verlos uzelf van uw hielpijn en bestel

Honderden klanten gingen u voor en werden verlost van hielpijn. U bestelt uw gel-massage steunzolen gemakkelijk op deze website. Klik hier voor het bestelproces. Voor specifieke vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.Hielspoor operatie, Gelzolen, Steunzolen, Doorgezakte voet, Ischias, Backstretcher, Hielspoor, Hielspoor behandeling, Hielspoor zooltjes