Dekos
Home  |  Contact  |  Route
Direct Bestellen!

Hielspoor zooltjes


Last van hielspoor? Op zoek naar zooltjes tegen hielspoor? Dekos heeft de oplossing. De gepatenteerde hielspoor zooltjes van Dekos bieden u verlichting bij hielspoor en pijn in de hiel. De gel-massage inlegzolen helpen u gemakkelijk en snel van uw hielspoor af.

De speciale werking van onze hielspoor zooltjes

De hielspoor zooltjes van Dekos helpen mensen al 13 jaar lang van hun hielspoor af. Hielspoor wordt veroorzaak door langdurige overbelasting van de hiel. In de meeste gevallen komt dit door slecht ondersteunende schoenen. De revolutionaire inlegzolen van Dekos bieden uw voeten optimale ondersteuning. De druk van uw hiel wordt gelijkmatig verdeeld over uw hele voet, waardoor uw klachten verdwijnen.

Zooltjes voor hielspoor – inlegzolen van hoge kwaliteit

De zooltjes tegen hierspoor zijn gel-massage inlegzolen en bestaan uit hoogwaardige materialen. De buitenkant van de zool bestaat uit het isolerende urethaan die uw voeten warm houden in de winter en koel in de zomer. In de binnenkart zit een speciaal soort gel waardoor uw voeten gemasseerd worden bij elke stap.

Zooltjes voor hielspoor bestellen

Om meteen uw hielspoor zooltjes te bestellen, klik hier voor meer informatie over het proces. Het is eenvoudig, makkelijk en voor een hele goede prijs te verkrijgen. Gewoon direct makkelijk bestellen zonder poespas? Klik dan hier.Hielpijn, Hielspoor operatie, Gelzolen, Steunzolen, Doorgezakte voet, Ischias, Backstretcher, Hielspoor, Hielspoor behandeling