Dekos
Home  |  Contact  |  Route
Direct Bestellen!

De Rug-Rol Backstretcher

                         

Een veelgebruikt en zeer goed aangeschreven medisch hulpmiddel bij rugklachten is de Rug-Rol (back)Stretcher . De Rug-Rol Stretcher (vergelijkbaar met de backstretcher) masseert, rekt en mobiliseert uw rug. Bij de meeste patiënten zijn de rugklachten binnen een paar weken flink afgenomen of verdwenen. Het regelmatig blijven gebruiken van de Rug-Rol Backstretcher vermindert de kans op herhaling van de klachten. Ook is de Rug-Rol Backstretcher  een waardevolle aanvulling naast de bestaande behandeling van de therapeut en kan met andere therapieën en oefeningen worden gebruikt.
 

Direct bestellen


- Wij hebben de Rug Rol Backstretcher altijd op voorraad. Indien u dit wenst kunt de Rug Rolstretcher komen bekijken. Wilt u dan even van te voren bellen: tel. 0299-351583 (vanaf 13.00 uur)

 

 

Voor de volgende klachten biedt de Backstretcher grote kans op herstel:  pijn in onderrug, ischias met uitstraling in het been, lichte hernia, RSI, stijve nek, spanningshoofdpijn, uitstraling naar de schouders, houdingsproblemen zoals: stijve thorcale (borst) wervelkolom en een versterkte holle rug. De revalidatie begint altijd bij een betere lichaamshouding. Is de lichaamshouding verkeerd dan is de balans verkeerd en zullen uw klachten niet snel verminderen De Rug-Rol Backstretcher biedt u de kans om dagelijks de houding van de rug te corrigeren. Door de specifieke vorm van het appararaat en door de "luxe"wieltjes", wordt de wervelkolom gedoseerd opgerekt. Dit maakt de Rug-Rol Backstretcher bijzonder geschikt bij het behandelen van verstijvingen van de wervelkolom zoals bv. bij Bechterew en dus ter voorkoming van een slechte houding ( kromme rug).

 

Let op: Onze Rug-Rol Backstretcher heeft iets minder luxe wieltjes dan de concurrent, maar heeft dezelfde afmetingen en doet exact hetzelfde. Echter de originele Rug-Rol Stretcher kost slechts € 58,00 (incl BTW, . Dit is € 50,= goedkoper dan de concurrent! Daarom leveren wij aan de meeste fysio/manueeltherapeuten en chiropractoren. Ervaar het zelf: 2 weken proberen, indien u niet tevreden bent ontvangt u uw geld terug!


  

 

- Al meer dan 15 jaar zijn vele tevreden klanten u voor gegaan en leveren wij een eerlijk en betrouwbaar product, met uitstekende garantie!


» Kenmerken / voordelen van de RugRol backstretcher 

» Eventuele reacties na gebruik
» Prijs en kwaliteit. Wij zijn €50,= goedkoper dan de   

   Concurrent!
» Vervanging en garantie
» Voorbehoud voor gebruik

 

    


 Kenmerken / voordelen van de Rug-Rol Backstretcher .

Het basisprincipe is het met de rug over de Rug-Rol Backstretcher  liggen, zodanig dat de platte grote wieltjes zich aan weerszijden van de wervelkolom bevinden. Het gewicht van het lichaam over de rug-rol backstretcher  veroorzaakt een lichte gelijkmatige druk op de rug musculatuur met als gevolg ontspanning van deze spieren. De rug rol backstretcher verlicht rugpijn door massage en stretching. Door te veel zitten en te weinig beweging is bij veel mensen de beweeglijkheid van de bovenrug sterk verminderd. Dit euvel wordt gecompenseerd met een verkeerde houding, waardoor lage rugklachten en nekklachten optreden. Om goed te kunnen bewegen moet de borst wervelkolom opgeveer 5 graden kunnen strekken. Door de specifieke vorm van de Rug-Rol Stretcher gaat het de  ingezakte houding tegen,hetgeen inhoud dat de wervelkolom gedoseerd wordt oprekt (tractie). Met de "Luxe" Rug-Rol Stretcher kunt u tevens uzelf masseren. De massagewerking bereikt u door met de rug over de wieltjes te rollen. Dit ontspant en heeft een verbeterde doorbloeding tot gevolg. De vermoeidheid verdwijnt, hetgeen een weldaad voor de spieren is. In de praktijk is gebleken dat gebruik van de Rug-Rol Stretcher bij 3 van de 4 patiënten met langdurige rugklachten, de klachten helpen te verminderen of zelfs doen verdwijnen. Bij de Rug-Rol Stretcher wordt een gebruiksaanwijzing  geleverd waar de "behandeling"in 3 stappen wordt uitgelegd.

- Onze Rug-Rol Backstretcher is gemaakt van 1e klas houtsoort. Wij garanderen de allerlaagste prijs, met de beste garantie!

Eventuele reacties na gebruik

In het begin kunnen na gebruik van de Rug-Rol Backstretcher . enige onwennigheidsreacties optreden. Echter na 5 à 7 dagen zal het liggen op de Rug-Rol Stretcher als prettig en ontspannend worden ervaren.
Let op: Tijdens of na het gebruik mag geen pijn gevoeld worden. Rug-Rol Stretcher geeft druk, welke afneemt wanneer uw spieren ontspannen, gemiddeld is dit na 1 à 2 minuten.(Druk niet verwarren met pijn). Indien dit niet het geval is dient u de lig tijdsduur te verminderen en/of een handdoek over de Rug-Rol Stretcher te gebruiken zodat de druk intensiviteit wordt verminderd.
Experimenteer in het begin en pas de ligduur en drukintensiviteit aan, aan de reactie van uw lichaam (stimulering van het lichaamsbesef).
Belangrijk! Rug-Rol Backstretcher is niet geschikt bij mensen met ernstige porose, flinke ontstekingen in de rug, aan elkaar vergroeide wervels, evt. zwangere vrouwen. Wanneer u twijfelt over de geschiktheid, raden wij aan om met uw therapeut te overleggen of het gebruik van de Rug-Rol Stretcher ook in uw geval heilzaam kan werken. De praktijk leert ons dat afgezien van bovengenoemde situaties, de Rug-Rol Stretcher bij 3 van de 4 mensen zeer heilzaam werkt.


Prijs en kwaliteit: Wij zijn € 50,= goedkoper dan de Concurrent!

De Rug-Rol Stretcher wordt met de hand gemaakt en is vervaardigd van massief hout. Het parade paardje van dekos is natuurlijk de ongelooflijke scherpe prijs.

Onze Rug-Rol Backstretcher heeft luxe wieltjes. Echter de originele Rug-Rol Backstretcher  kost slechts € 58,00  Dit is € 50,= goedkoper dan de concurrent!

Dit is onze"dekos" laagste prijs garantie!! Bestellen gaat bij ons heel eenvoudig en veilig, middels het blokje direct bestellen in de linker kolom.


Vervanging en garantie
Wanneer de Rug-Rol Stretcher niet aan uw verwachtingen voldoet, ontvangt u het aankoopbedrag terug. U moet de Rug-Rol Stretcher binnen 2 weken, onbeschadigd terugsturen in de originele verpakking met voldoende porto. Wij vervangen de Rug-Rol Stretcher als blijkt dat binnen 1 jaar na aankoop een defect, als gevolg van een fabrieksfout ontstaat.

Voorbehoud voor gebruik
Belangrijk! De Rug-Rol Backstretcher is niet geschikt bij mensen met ernstige porose, flinke ontstekingen in de rug, aan elkaar vergroeide wervels en zwangere vrouwen. Wanner u twijfelt over de geschiktheid, raden wij aan om met uw huisarts of therapeut te overleggen of het gebruik van de Rug-Rol Stretcher ook in uw geval heilzaam kan werken.


Direct bestellen
Dekos is lid van de NVMT           de Fysiotherapeut

 

Veilig bestellen en betalen dmv een beveiligde verbinding.

 

Hielspoorbehandeling | Hielspoor operatie | Hielspoor behandeling | Hielspoor