Dekos
Home  |  Contact  |  Route
Direct Bestellen!

Even voorstellen

 

Kees Schilder uit Volendam is een fysiotherapeut en orthopedisch manueeltherapeut, die zich al zijn hele werkzame leven bezighoudt met het optimaal laten functioneren van het menselijk lichaam. Onderstaand stelt hij zichzelf en zijn bedrijf aan u voor:


In mijn beroep als manueel en fysiotherapeut heb ik dagelijks te maken met mensen met diverse klachten. Het is mijn taak om deze klachten te verhelpen of te verlichten. Nog mooier leek het mij om lichamelijke klachten te voorkomen.

 

Toen ik tijdens een studiereis door de Verenigde Staten in contact kwam met de gepatenteerde Gel-Massage inlegzolen en inzicht kreeg in de spectaculaire resultaten was ik dan ook direct enthousiast. Gesterkt door de goedkeuring van dit product door 9200 voetdoktoren heb ik toen de exclusieve rechten voor verkoop in Nederland aangevraagd.

 

Nu wij meer dan 15 jaar verder zijn, ervaren tienduizenden mensen in Nederland dagelijks de helende werking van de Gel-Massage inlegzolen bij met name hielspoor pijn. Het productassortiment van Dekos is sindsdien sterk toegenomen. De producten zijn allen handige medische hulpartikelen die geleverd worden aan bijna alle fysiotherapie- en mensendieck praktijken. Tevens worden de artikelen vaak in ziekenhuizen en revalidatie-instituten geadviseerd.

 

De producten zijn revolutionair omdat ze zowel voor thuis als binnen de fysiotherapie-, Mensendieck- en chiropractiepraktijk uitstekend toepasbaar zijn. Overtuig uzelf en ervaar het verschil.”


Direct bestellen

 
Dekos is lid van de NVMT           de Fysiotherapeut

 

Veilig bestellen en betalen dmv een beveiligde verbinding.

 

Hielspoorbehandeling | Hielspoor operatie | Hielspoor behandeling | Hielspoor