Dekos
Home  |  Contact  |  Route
Direct Bestellen!

De originele massage gelzolen en de werking bij hielspoor

 

De Massage Gelzolen van Dekos bewijzen zichzelf al meer dan 15 jaar lang, dag na dag. De duizenden tevreden en steeds terugkerende klanten sterken Dekos in hun streven om ook uw klachten te verlichten of te doen verdwijnen. Onderstaand kunt u meer lezen over het unieke product dat dit allemaal mogelijk maakt. Wilt u direct weten welke uitwerking de zolen hebben op uw klacht(en) klik dan hier.

Al meer dan 15 jaar hebben wij ervaring op gebied van pijnlijke locale overbelastingsklachten zoals hielspoor.

 

» Samenstelling en werking van de zolen

» Goedgekeurd door 9200 voetdoktoren

» Oplossing voor hielspoor en pijnlijke voeten

» Oplossing voor rugklachten


 


Samenstelling en werking van de zolen

 

De originele Massage Gelzolen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit urethaan.  Dit duurzame urethaan plastic zorgt voor een ideale thermo-isolatie, d.w.z. lekkere koele voeten in de zomer en behaaglijk warme voeten in de winter. De zeer dunne zolen zijn gevuld met het absoluut onschadelijke USP- glycerine gel. Het grote voordeel van gelgevulde  ten opzichte van bv. watergevulde zolen is dat gelgevulde zolen niet uitdrogen. D.w.z. dat de werking voor een zeer lange periode gegarandeerd is!
Vrij stromende gel-kussentjes masseren de voeten en absorberen de druk bij elke stap. Als u loopt zal de vloeibare gel van achteren naar voren golven door speciaal gevormde tunneltjes in de zool. Op deze manier worden ook de reflex-zones onder uw voeten gestimuleerd.


Al meer dan 15 jaar zijn vele tevreden klanten u voor gegaan en leveren wij een eerlijk en betrouwbaar product.

 

Goedgekeurd door 9200 voetdoktoren


De originele Massage Gelzolen hebben het predikaat “Geaccepteerd door de Amerikaanse Podologische Medische Associatie”.
Dit is in Amerika een professionele vereniging van voetdoktoren met 9200 leden. Dit predikaat houdt in dat het produkt veilig is en ertoe bijdraagt aan de verbetering van de gezondheid. De zolen zijn zowel in laboratoria als in de praktijk getest. De zolen worden in Amerika gemaakt ( niet zoals de concurenten in China of Thailand!) en zoals u misschien weet, zijn de eisen van gezondheids produkten in Amerika  zeer streng. Wij zijn danook zeer trots op dit predikaat!

En Let op: ondanks deze kwaliteitsgarantie, garanderen wij ook de laagste prijs!

 

Al meer dan 15 jaar garanderen wij uiterste betrouwbaarheid van uw prive gegevens.
 

Oplossing voor hielspoor en pijnlijke voeten


(zoals doorgezakte (voor)voeten, pijnlijke voetzolen zoals bv. hielspoor, dystrofie, botknobbels etc.)

De met gel gevulde Dekos zolen werken als een waterbed. De druk wordt gelijkmatig onder de voeten verdeelt, hetgeen verzachtend werkt op de pijnlijke drukplekken onder uw voeten. De vrij stromende gel kussentjes hebben een fijne masserende werking onder uw voeten. Als u loopt zal de vloeibare gel van achteren naar voren golven door de speciaal gevormde tunneltjes in de zool. Pijnlijke, vermoeide en koude voeten en het ontstaan van dikke kuiten kunnen er op wijzen dat er geen goede doorbloeding is in het menselijk lichaam of dat de zenuwwerking verstoord is (dystrofie, diabetes). Mede doordat de bloedcirculatie verslechterd neemt de temperatuur af. De kans op koude voeten wordt hierdoor vergroot, hetgeen ook de zenuwfunctie verminderd . Door gebruik te maken van de originele massage gelzolen van dekos kunnen deze problemen worden vermindert of zelfs verholpen.  De bloedcirculatie verbeterd. U zult aanmerkelijk minder pijn en vermoeidheid voelen onder uw voeten! Lopen en staan wordt weer een genot!
 

Oplossing voor rugklachten

 

Een goede stand van de voeten is de basis voor een goede lichaamshouding. Gaat het bij de voeten al mis, dan geeft dit vaak problemen in de rest van het lichaam. Pijnlijke knie-, heupgewrichten en rugpijn kunnen het gevolg zijn. 

Met de originele massage gelzolen van Dekos geeft u uw voeten optimale steun. De gel past zich aan, aan uw voeten en corrigeert waar nodig. Deze verbeterde stand van de voeten wordt doorgegeven naar de knieen, heupen, rug en nek. 

Een optimale houding van het lichaam begint in de voeten (zoals een fundering van een huis). Deze houding helpt de klachten te verminderen of doet deze zelfs verdwijnen!

 


Direct bestellen

 
Dekos is lid van de NVMT           de Fysiotherapeut

 

Veilig bestellen en betalen dmv een beveiligde verbinding.

 

Hielspoorbehandeling | Hielspoor operatie | Hielspoor behandeling | Hielspoor