Dekos
Home  |  Contact  |  Route
Direct Bestellen!

Steunzolen


Op zoek naar steunzolen? Wilt u nu meteen van uw voetklachten af? De steunzolen van Dekos bieden de oplossing. De gepatenteerde gel-massage steunzolen geven uw voeten volledige ondersteuning. Met de steunzolen van Dekos behoren voetproblemen tot de verleden tijd.

Steunzolen voor de ultieme ondersteuning

De meeste voetklachten ontstaan door een verkeerde houding. De steunzolen van Dekos hebben dezelfde werking als een waterbed. Ze vangen de druk van uw hiel op en ze verdelen deze gelijkmatig over uw gehele voet. De corrigerende steunzolen passen uw houding aan. U zult dus nooit meer last hebben van klachten als hielspoor en pijnlijke voeten.

Voetmassage

De steunzolen van Dekos worden gemaakt van de beste duurzaamste materialen. De buitenlaag bestaat uit een hoogwaardige isolatiemateriaal urethaan. Uw voeten zijn nooit te koud of te warm. De binnenlaag bestaat uit een speciale gel die uw voeten een lichte massage geven bij elke stap die u zet.

Meer informatie & steunzolen bestellen

Alle informatie over de achtergrond van onze steunzolen en reacties van onze klanten – wij hebben in de afgelopen jaren honderden klanten voorzien van deze speciale voetzolen – vind u op deze site. Vanzelfsprekend kunt u de steunzolen online makkelijk bestellen. Om dit meteen te doen, klik hier.Doorgezakte voet, Ischias, Backstretcher, Hielspoor, Hielspoor behandeling, Hielspoor zooltjes, Hielpijn, Hielspoor operatie, Gelzolen