Dekos
Home  |  Contact  |  Route

Hielspoor

 

Last van hielspoor, pijn onder de hiel? Hielspoor is een zeer veelvoorkomende klacht. Het kan ontstaan door plotselinge- of langdurige overbelasting. De kenmerkende klacht bij hielspoor is een nauwkeurig aan te duiden, scherpe pijn onder de hiel. Deze website kan u alles vertellen over hielspoor!
 

Wat te doen bij hielspoor?

Hielspoor is een heel vervelend probleem, maar u kunt er wat aan doen! Met de speciale gel-massage zolen van Dekos bent u in no time van uw hielspoor af.
 

Hielspoor pijn weg met de werking van onze gelmassage zolen

De gepatenteerde gel-massage zolen van Dekos bewijzen zich al 13 jaar tegen hielspoor. Hielspoor ontstaat door een te grote druk op de hiel. De speciale inlegzolen hebben dezelfde werking als een waterbed. De druk van uw hiel wordt gelijkmatig verdeeld over de gehele voet, waardoor uw pijn zal verdwijnen.
 

Hoogwaardige materialen

Deze speciale inlegzolen zijn gemaakt van een hoogwaardig kwaliteit urethaan. Dit materiaal zorgt voor een ideale thermo-isolatie. Dat betekent warme voeten in de winter en koele voeten in de zomer! De gel-massage zolen zijn gemaakt van duurzaam materiaal zodat ze gegarandeerd een zeer lange tijd meegaan.
 

Wilt u verlost zijn van hielspoor?

Dat is heel eenvoudig. Wij hebben in de afgelopen jaren enorm veel mensen met hielspoor geholpen. Klik hier en ontdek hoe u gemakkelijk uw gel-massage zolen bestelt. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen: info@hielspoorpijn.nl of vul dit contactformulier in.


 

Hielspoorpijn.nl – bedrijfsnaam: Dekos

Postbus 280

1130 AG Volendam

Tel: (0299) 35 15 83

info@hielspoorpijn.nlHielspoor behandeling, Hielspoor zooltjes, Hielpijn, Hielspoor operatie, Gelzolen, Steunzolen, Doorgezakte voet, Ischias, Backstretcher

  
Hielspoorpijn is lid van de NVMT           de Fysiotherapeut
Hielspoorbehandeling | Hielspoor operatie | Hielspoor behandeling | Hielspoor