Dekos
Home  |  Contact  |  Route
Direct Bestellen!

Uw klacht en oplossing

 

De Gel-massage ingelzolen kunnen een meervoudige positieve uitwerking hebben op uw gezondheid en daarmee de kwaliteit van uw leven. De Dekos zolen hebben bewezen de volgende klachten te verlichten of zelfs te doen verdwijnen:
klik op 1 van onderstaande klachten als u hier last van heeft

» Rugklachten ( bv. arthrose, Ischias, spit, lichte Herniaklachten etc.)
» Pijnlijke, vermoeide en/of koude voeten bv. bij dystrofie

» Jicht en gewrichtsslijtage
» HIELSPOOR

» Platvoeten en/of doorgezakte voorvoeten

 

Rug- & nekklachten (Arthrose, Ischias, lichte Herniaklachten etc.)

Dekos® gelzolen passen zich aan de vorm van de voet aan. Positief gevolg hiervan is een optimalere stand van de voeten (nul-lijn). Deze stand werkt door naar boven en zorgt voor een betere houding van het gehele lichaam. Een betere houding voorkomt en vermindert klachten van rug en nek en helpt zelfs deze klachten te verdwijnen!

 

Pijnlijke, vermoeide en/of koude voeten bij bijvoorbeeld dystrofie

Pijnlijke, vermoeide en koude voeten en het ontstaan van dikke kuiten kunnen er op wijzen dat er geen goede doorbloeding is in het menselijk lichaam of dat de zenuwwerking verstoord is (dystrofie). Mede doordat de bloedcirculatie verslechterd neemt de temperatuur af. De kans op koude voeten wordt hierdoor vergroot, hetgeen ook de zenuwfunctie verminderd . Door gebruik te maken van de originele gel masage zolen van dekos kunnen deze problemen worden vermindert of zelfs verholpen. De met gel gevulde Dekos zolen werken als een waterbed. De druk wordt gelijkmatig onder de voeten verdeelt, hetgeen verzachtend werkt op de pijnlijke drukplekken onder uw voeten. De vrijstromende gel kussentjes hebben een fijne masserende werking onder uw voeten. Als u loopt zal de vloeibare gel van achteren naar voren golven door de speciaal gevormde tuneltjes in de zool. De bloedcirculatie verbeterd. U zult aanmerkelijk minder pijn en vermoeidheid voelen onder uw voeten! Lopen en staan wordt weer een genot!

 

Jicht en gewrichtsslijtage

Gewrichtsslijtage en gewrichtsontsteking jicht wordt veroorzaakt doordat processen uitbalans worden gebracht. Bij jicht hoopt urinezuur zich op. Hierdoor ontstaan er kristallen van urinezuur wat voor de jichtaanpijnen kan zorgen. De originele Dekos gelzolen passen zich aan de vorm van de voet aan. Positief gevolg hiervan is een optimalere stand van de voeten (nul-lijn). Deze stand werkt door naar boven en zorgt voor een betere houding van het gehele lichaam. Een betere houding voorkomt en vermindert klachten van rug, nek en helpt de gevolgen van Jicht aanvallen te verminderen of te voorkomen.

 

Hielspoor of andere overbelastingspunten onder de voeten

Hielspoor en ook bv. eeltpitten wordt vrijwel altijd veroorzaakt door een locale overbelasting. De pijn bevind zich onder de hiel of voorvoet. Een goede stand van de voeten is de basis voor een goede lichaamshouding. Gaat het bij de voeten al mis, dan geeft dit vaak problemen in de rest van het lichaam. Bij het tegengaan van hielspoor of andere locale pijnpunten, is het belangrijkste gebruik te maken van goede schoenen en schoenen die beschikken net zoals de originele gelzolen over gelgevulde zolen. Bij de originele Gel-Massage zolen wordt de druk net als bij een echt waterbed gelijkmatig onder de voeten verdeelt, hetgeen pijnlijke drukpunten tegengaat.
Vrij stromende gel-kussentjes masseren uw voeten bij elke stap en stimuleren hierdoor de bloeddoorstroming. Als u loopt zal de vloeibare gel van achteren naar voren golven door de speciaal gevormde tunneltjes in de zool. Deze zijn ontwikkeld om druk van uw voet op te vangen en het gewicht van het lichaam onder de gevoelige hiel te doen afnemen

 

De zeer dunne zolen zijn gevuld met het absoluut onschadelijke USP- glycerine gel. Het grote voordeel van gelgevulde t.o.v. bv. watergevulde zolen is dat gelgevulde zolen niet uitdrogen! D.w.z. dat de werking voor een zeer lange periode gegarandeerd is. Wij geven dan ook garantie op onze gelgevulde massage zolen!

 

Direct bestellen

 

 

Al meer dan 13 jaar hebben wij ervaring op gebied van pijnlijke locale overbelastingsklachten zoals hielspoor.


Door het unieke concept van de originele gelzolen en door onze medische ervaringen en kennis zijn vele tevreden klanten u voor gegaan. En let op; nergens goedkoper dan bij ons!!

 

Zie de reactie van dhr. Ursem uit Blokker. Hij schreef ons:
Ik wil even vertellen dat ik zeer tevreden ben met de groene gel zooltjes. Ik heb namelijk anderhalf jaar last gehad van hielspoor. De huisarts had mij ontstekingsremmers aangeraden. Die heb ik 3 kwart jaar geslikt en het heeft niets geholpen. In deze tijd heb ik ook gel-zolen gekocht bij de schoenmaker. Dat waren zolen van dik 40 euro met zo'n blauw zacht stukje erin. Dit alles hielp dus niet.

De hakkenbar eigenaar op Betje Wolfplein in Hoorn verkocht me in februari 2006 Dekos zolen en de hielspoor is dus helemaal genezen. Ik moet heel hard drukken om nog iets te kunnen voelen waar het gezeten heeft. Mijn werk is geen stilzitterij. Ik heb toch een 8 tot 10 km. loopwerk per dag. Helemaal top, zeer tevreden ben ik hiermee. Inmiddels heb ik via de website voor de 2e maal 2 sets aangeschaft. Ik wissel dagelijks van werkschoenen namelijk. Sukses verder en de groeten!

 

Direct bestellen

 

 

Zweetvoeten

Doordat de doorbloeding in de benen en voeten niet optimaal verloopt, kunnen er zweetvoeten ontstaan. Dit verschijnsel ontstaat doordat de temperatuuruitwisseling niet optimaal verloopt waardoor de voet extra transpireert. De Dekos gel-massage inlegzolen zijn transpiratievocht bestendig. De gel-massage zool vermindert zweetvoeten doordat de uitwaseming van bacteriën, tussen de voeten en de originele zolen geblokkeerd wordt.

 

Platvoeten en/of doorgezakte voorvoeten

De originele groene gelzolen van dekos werken als een waterbed. De gel vult de holtes op onder de voeten, daar waar nodig is, hetgeen platvoeten en doorgezakte (voor)voeten tegen gaat. Het is gebleken door de jaren dat wij de gelzolen verkopen dat originele zolen van dekos zeer goed werken bij bovenvermelde klachten.
Staan en lopen wordt weer een genot door de verzachtende werking van van de flinterdunne waterbedzolen.
Dekos is lid van de NVMT           de Fysiotherapeut

 

Veilig bestellen en betalen dmv een beveiligde verbinding.

 

Hielspoorbehandeling | Hielspoor operatie | Hielspoor behandeling | Hielspoor