Dekos
Home  |  Contact  |  Route
Direct Bestellen!

Klanten over Dekos

 

-Hallo Kees bij deze wil ik je mailen dat de gelzolen mij heel goed bevallen, Ik heb nu en dan wel pijn onder aan mijn hiel ( hielspoor ) maar het is een lot uit de loterij. Hoe ik mij nu voel? Ik kan mijn werkzaamheden weer doen wat lopen betreft! Ik had al verteld dat ik in de verpleging zit en wij lopen wat af en lange afstanden en veel sjouwen met en achter de bedden. Ik ben blij dat ik via een patient aan jullie adres bent gekomen en dat ik de zolen had kunnen bestellen. Dit zijn mijn bevindingen tot nu toe.
Bedankt Mevr Martina.


-Het 1e paar Gel Massage Zolen hebben wij snel ontvangen. Bedankt! Mijn vader heeft nu geen pijn meer met lopen! (hielspoor).
Onze dank; M van der Knijff te Hoofddorp


-Heb vorig jaar al een paar gekocht. Geweldige oplossing tegen hielspoor. Ik ben er echt heel blij mee. Vriendelijke groeten Aafke Bakker uit Smilde

 

-Beste Cees,
Iemand zei mij: Dekos staat op internet en verkoopt speciale zolen. Twee jaar geleden kreeg ik weer last van hielspoor. van beide voeten zijn weer foto's gemaakt in Den Helder en de foto's lieten het duidelijk zien. Vijftien jaar terug heb ik er ook last van gehad, maar momenteel gaat het wel weer. Ik wil graag twee paar hebben. Mijn schoenmaat is 46/47 en ik heb brede voeten. (mensenvoeten dus van het vele lopen en staan). Ik loop nu een paar weken op de zolen die ik van jou hebt gekregen. Kees, ze zitten heerlijk en ze lopen goed. Nogmaals, heel erg bedankt. Als je vroeger een boek wilde uitgeven dan moest dat gelezen worden door een bisschop of een priester en die verleende dan aan het boek de volgende titel: 'nihil obstat'.. Dat betekent 'Geen Bezwaar''. Kees, als jouw gevraagd of die zolen goed zijn, dan zeg je; pastoor Berkhout heeft het 'nihil obstat' gegeven, nadat hij ze heeft uitgeprobeerd. Je zult zien, Kees, ze ''lopen als een trein".

Hartelijke groeten Pastoor Berkhout te Alkmaar-DANKZIJ DE ORGINELE GEL-MASSAGE ZOLEN WERK IK EN SPORT IK WEER MET PLEZIER!

Abe Sier viert in juli zijn 65e verjaardag en is in Volendam, maar ook in de Goorn, beter bekend als Abe Goot van het Volendammer Smikkelpaleis. Behalve vis verkopen doet Abe ook veel aan sport. Althans, dat was hij, tot hij last kreeg van rugpijn:

 

Ik heb ooit zelfs een wedstrijd in het eerste van Volendam gespeeld. Topsport is me dus niet vreemd ''zegt hij. Dat blijkt ook wanneer hij vertelt dat hij ondanks zijn werzaamheden, toch kans ziet om jaarlijks zo'n 6000 kilometer te wielrennen. Dat ik dat nog kan doen maakt me heel blij.

GOUDEN TIP: Totdat ik ongeveer 6 jaar terug in contact kwam met Cees Schilder, fysiotherapeut. Hij wees mij op de originele Gel-Massage zolen uit Volendam.'' Ik was eerst wat sceptisch, maar besloot het toch te proberen. Want ja, je gezondheid gaat natuurlijk voor alles. Nou, dat is een uitvinding hoor. Ik wil nooit meer anders. Mijn rugpijn is langzaam maar zeker over gegaan en ik kan nu weer alles doen. Zowel qua werk als qua sport. En wat denk je deze winter. Ik droeg de Gel zooltjes en enkel dunne sokken in mijn schoenen. Maar ik heb geen moment van die koude en vermoeide voeten gehad in de viskar. En dat terwijl collega's steen en been klaagden. Nee ik kan echt niet meer zonder.'' En als ze echt overtuigd moeten worden komen ze maar eens een harinkje eten bij m'n viskar in de Goorn. Dan kan ik ze zelf vertellen hoe de Gel zolen mijn leven hebben veranderd,'' besluit Abe.

 

Abe GootGeachte Dekos, Hartstikke bedankt voor de snelle service! 1 dag later had ik de zolen al binnen. Ik wou dat meer bedrijvenzo snel waren als jullie! Ik gebruik al jaren jullie zolen i.v.m. hielspoor en ben er nog steeds zeer tevreden over.Klasse hoor! Met vriendelijke groeten, Mw. Elspeet uit MaastrichtWij hebben nu 1,5 jaar een dierenspeciaalzaak. In het begin was dat hard werken en constant van boven naar beneden lopen Al gauw begonnen mijn voeten pijnlijk te worden en mijn kuiten begonnen te branden. Na een paar maanden ben ik naar de fysiotherapeut geweest. Deze vertelde mij dat het hielspoor was, een zeer vervelende en vaak hardnekkige klacht. Hij wees mij op de originele Gel-Massage zolen uit Volendam.” Nou je gelooft het niet wat een verandering dat is. Hiervoor zag ik als een berg tegen een werkdag op. Dat is dus voorbij. De hielspoorpijn onder m’n voeten en de krampen in m’n benen zijn helemaal over. Ik werk nu weer met plezier. En wat denk je: de zolen zijn nog goed voor m’n rug ook, doordat ze je voeten ondersteunen hetgeen m’n houding verbetert. Ik draag ze elke dag.“

Gerda Klouwer, Edam


 

 

Ik wil even vertellen dat ik zeer tevreden ben met de groene gel zooltjes. Ik heb namelijk anderhalf jaar last gehad van hielspoor. De huisarts had mij ontstekingsremmers aangeraden. Die heb ik 3 kwart jaar geslikt en het heeft niets geholpen. In deze tijd heb ik ook gel-zolen gekocht bij de schoenmaker. Dat waren zolen van dik 40 euro met zo'n blauw zacht stukje erin. Dit alles hielp dus niet. De hakkenbar eigenaar op Betje Wolfplein in Hoorn verkocht me in februari 2006 Dekos zolen en de hielspoor is dus helemaal genezen. Ik moet heel hard drukken om nog iets te kunnen voelen waar het gezeten heeft. Mijn werk is geen stilzitterij. Ik heb toch een 8 tot 10 km. loopwerk per dag. Helemaal top, zeer tevreden ben ik hiermee. Inmiddels heb ik via de website voor de 2e maal 2 sets aangeschaft. Ik wissel dagelijks van werkschoenen namelijk.

Sukses verder en de groeten! dhr. Ursem uit Blokker.Ik heb al enkele jaren problemen met mijn voeten, maar de laatste tijd werd het steeds erger”, begint mevrouw Hoekstra. Als ik boodschappen deed of gewoon ging wandelen met mijn hond, kwam de pijn onder mijn voeten al snel opzetten. Ik had het gevoel dat er een naald onder mijn hiel priemde. De huisarts noemde het hielspoor. Hierdoor veranderde mijn houding tijdens het lopen en ik ook steeds meer last van mijn rug. Op een gegeven moment kon ik met mijn hond niet meer dan een klein blokje om. Ik probeerde van alles om toch te kunnen blijven lopen: andere schoenen, voetencrème, inlegzolen van de markt, maar niets hielp. Ik dacht dat ik het maar moest accepteren en zelfs op zoek moest naar aangepast schoeisel. Totdat ik een oude kennis sprak die dezelfde problemen heeft gehad als ik. Zij vond de oplossing in de originele Gel-Massage zolen van DEKOS uit Volendam, die zó zijn ontwikkeld dat ze je voeten masseren en tegelijkertijd een correcte houding bevorderen. Ik werd erg nieuwsgierig en heb zelf een paar geprobeerd. Ze bevallen me echt super! Gewoon veel minder pijn en dat voor dat geld!

H. Hoekstra, PurmerendHallo Dekos, ik gebruik de gelzolen nu 2 1/2 maand en de pijn in mijn hielen en kuiten is voor 50% verminderd, ben dus uiters ttevreden over jullie product.

 

Vr.Gr El GroenewegAllereerst een bedankje voor de snelle service ik had ze al thuis voordat ik het geld had overgemaakt. Fijn dat er nog zoveel vertrouwen bestaat, want ik begrijp, dat het beslist moeilijk is iedereen op deze manier van dienst te kunnen zijn. Ik heb ze ook meteen op maat geknipt en deze zooltjes in mijn laarzen gelegd. Heel wonderlijk dat ik nu wel kan lopen, en als ik ze uittrek dus niet meer. Ik heb n.l. last van een meniscus aan welke ik volgende week zal worden geopereerd, dus steun ik al maanden op mijn andere been, waardoor ik inderdaad mijn voet heb overbelast en daarom vreselijk veel pijn heb (hielspoor )onder mijn voet precies op de plek welke op uw site getekent staat. De zootljes verminderd deze pijnlijke aandoening aanzienlijk en sta ik nu dus weer met beidde benen letterlijk op de grond. Hartelijk bedankt het geld is reeds overgemaakt.

 

Met vr. gr Mevr.. M.E. Koopman uit Barneveld


 

Dystrofie is zo onvoorspelbaar, maar dankzij de groene Gelzolen kan ik weer op mijn werk komen!

Sedert jaren heb ik enorm veel last van mijn linker voet ten gevolge van dystrofie . In het dagelijks leven heb ik een adminstratie kantoor. Je zou zeggen: "daar heb je dan geluk aan", want je hoeft immers niet te staan of te lopen. Feit is dat ik regelmatig niet op het kantoor kon verschijnen. Mijn voeten waren dan zopijnlijk dat ik niet het stukje kon lopen van mijn auto naar mijn kantoor. Sinds enige tijd gebruik ik jullie gel-massage zolen op advies van mijn fysiotherapeut en ik moet zeggen dat deze me hebben doen verbazen. Tot nu toe ben ik nog maar zelden niet op kantoor verschenen vanwege de pijn in mijn voet. De zolen verzachten de pijn echt aanmerkelijk! Het werkt als een echt waterbed. De druk wordt onder de voet verdeeld. Sindsdien vertel ik het bij elk bezoek aan de specialist want wat mij verbaast is dat zij hier bijna niets vanaf weten!

 

Succes, Mw. Margriet Koning

 

 

Ook ik heb de gel inlegzooltjes van Dekos, ik leg ze zelfs op mijn steunzolen. Ze bevallen mij prima, ik ben niet klachtvrij, maar de zolen van de schoenen voelen zachter aan. 
Ik heb ze via internet besteld, maar heb ze ook al bij een goede hakkenbar zien hangen
Soms gooi ik mijn steunzolen aan de kant en gebruik ik alleen de Dekos zooltjes.

 

groeten Reina uit Friesland

 

 

Hallo allemaal,
Sinds ruim anderhalf jaar heb ik ook last van pijnlijke hielen.
Ben inmiddels al aan mijn tweede paar steunzolen bezig en heb van de huisarts Zaldiar tabletten tegen de pijn gekregen. Vorig jaar is het wel een stuk opgeknapt, maar nooit echt helemaal weggeweest. Ook was er nog geen diagnose: Hielspoor.
Enige weken terug is er voor de eerste maal een foto van mijn hielen gemaakt en de uitkomst was: hielspoor. Kalkafzetting aan het bot, beiderzijds.
Toen ben ik in de computer geklommen en heb eerst eens gezocht wat het eigenlijk inhield om hielspoor te hebben. Nu ja, dat is verre van leuk. Ik heb vorig jaar namelijk ook enige tijd in een rolstoel moeten zitten, omdat ik echt bijna niet meer kon lopen vanwege de pijn. Toen was rust echt de enige optie
Het is toen wel een stuk opgeknapt, maar het kwam zo rond Maart dit jaar wil vol hevig terug. Vandaar dat ik opnieuw naar mijn huisarts gegaan ben.
Na de foto van mijn hielen ben ik doorverwezen naar een Orthopedisch Chirurg. Heb daar 14 augustus de eerste afspraak.
Ik merk wel dat ik erg goed naar mijn voeten moet luisteren. Bij pijn gewoon gaan zitten, of zo snel mogelijk, anders verergerd het. Vorig jaar ging ik te lang door met lopen, en daarom kwam ik in een rolstoel terecht. Nu is de herstel periode korter en is de pijn ook sneller weer voorbij.

Maar nu over de Dekos inlegzolen. Ik had op internet gelezen hoe mensen baat hadden bij de orginele Dekos zolen ( 18,75 euro per paar) en ik dacht: Dit is het proberen waard.
Ik heb ze vrijdag 1 augustus in mijn schoenen gedaan, en ik heb geweldig resultaat. Ik was nogal beperkt in het lopen en staan, door de pijn.
Nu gebuik ik al een pijnstiller minder, kan weer een rondje met de hond uit en kan ook weer langer staan. Echt heerlijk.
Op de site van Dekos kunt u meer reacties over de zolen lezen.

Ik hoop dat iemand van u wat aan mijn verhaal heeft.

Groeten Aartje uit RotterdamDekos is lid van de NVMT           de Fysiotherapeut

 

Veilig bestellen en betalen dmv een beveiligde verbinding.

 

Hielspoorbehandeling | Hielspoor operatie | Hielspoor behandeling | Hielspoor