Dekos
Home  |  Contact  |  Route
Direct Bestellen!

Tips voor gebruik


Onderstaand treft u een aantal handige tips die ervoor kunnen zorgen dat u optimaal plezier zult beleven aan de Gel-Massage zolen:

Plaats de zool in de schoen, zodat deze over de gehele lengte comfortabel en plat ligt. Als de zool te lang is, knip dan alleen de top van de zool af, om zo doende de juiste pasvorm te bewerkstelligen. (Afknippen alleen bij de tenen met de ronding mee, niet afknippen in de breedte) Mochten de gel-massage zolen te breed zijn voor uw schoenen, heeft u de verkeerde maat aangeschaft.


Wij adviseren u om de Gel-Massage zolen in eerste instantie een paar uur per dag te dragen, vervolgens gelijkmatig op te bouwen tot de gehele dag. U zult merken dat bij elke stap de gel onder uw voeten golft. Zodoende geeft het de juiste gelijkmatige ondersteuning onder uw voeten en verlichting op pijnlijke drukpunten.


Bij schoenen met een open hak (bijv. sandalen) dient de zool met zelfklevende klittenband te worden vastgemaakt. Dit gebeurt het best met (ronde) stukjes klittenband van ± 2 cm onder de voorkant en onder het hielgedeelte. Eerst met wasbenzine de oppervlakken waar de kleefzijde geplakt wordt vetvrij maken. Voor het gebruiksgemak is het aan te bevelen de zachte kant in de sandaal of slipper te plakken en de harde kant aan de onderzijde van de massagezool.

Een eenvoudiger alternatief is de gel massage zolen met dubbelzijdig plakband in de sandaal te bevestigen.

 

U kunt de Dekos massagezolen wassen op 40ºC. Het beste kunt u dit doen in een emmertje of teiltje en gebruik maken van een zacht wasmiddel. In de wasmachine kan ook, maar wel altijd een waszakje gebruiken!Dekos is lid van de NVMT           de Fysiotherapeut

 

Veilig bestellen en betalen dmv een beveiligde verbinding.

 

Hielspoorbehandeling | Hielspoor operatie | Hielspoor behandeling | Hielspoor